Edsvikenhus Attefallshus

VI ÄR EDSVIKENHUS

ÖVER 30 ÅRS KOMBINERAD ERFARENHET OCH KOMPETENS


Vi som driver Edsvikenhus är Jonas och Ove. Vi har en gedigen kunskap inom byggnation, projektledning och design.


Vi ställde oss frågan varför attefallshus ska vara så dyra, och ofta tråkiga till utseendet. Vi hävdar att vi kan leverera mycket god kvalitet till ett lägre pris än våra konkurrenter. Utmana oss gärna!


Tillsammans med vår litauiske kollega Tomas bygger vi attefallshus i Baltikum enligt svensk byggnorm och svenska regler. Tomas har över 15 års erfarenhet av att bygga hus i Sverige. 


VARFÖR VÄLJA OSS


Vi vill ha 100 % nöjda kunder. Ingen fråga är för stor eller liten för oss. Problem är till för att lösas. Vi hjälper dig genom hela processen från ritning och startbesked till färdigt hus. Vill du göra lite mer, eller ingenting, så löser vi det.


Vi har gedigen kompetens inom renovering och bygg och har själva gått igenom hur det är att vara beställare. Vi har byggt ut, byggt nytt och byggt om våra egna boenden flera gånger så vi förstår vilka frågor och önskemål som kan komma. Vår ambition är att hjälpa dig tryggt och säkert genom hela byggprocessen så att du kan förverkliga just din husdröm.Nedan några bilder från vår produktionsanläggning.

VÅRT TEAM

Jonas Hilding Lindgren

jonas@edsvikenhus.se

070-938 38 98


Bakgrund inom IT- och management och bytte kostym mot snickarbyxor för 10 år sedan. Designar våra hus.


Ove Broström

ove@edsvikenhus.se

070-350 68 00


Gedigen bakgrund som chef och projektledare inom fastighets- och byggbranchen.  


Tomas Dumsevicius
Vår husfabrikant med erfarenhet från nybyggen och renoveringar i Sverige i över 15 år.